Overige diensten

Onze dienstverlening buiten het reguliere abonnement

Banktransacties downloaden bij geen boekhoudkoppeling

De meeste grote banken zoals de ING, Rabobank, KNAB en ABN AMRO hebben een koppeling waarbij banktransacties automatisch aangeleverd worden. Zit u bij een andere bank dan dient u zelf periodiek de banktransacties aan te leveren. Als aanvullende dienst kunnen we deze transacties wekelijks voor u downloaden. Hier hebben wij een administratieve inlog bij uw bank voor nodig. Deze dienstverlening kost € 10,- per maand extra.

Tussentijdse of periodieke rapportages

Het kan soms voorkomen dat u voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag, een prognose, tussentijdse cijfers of simpelweg maandelijkse managementrapportages nodig hebt. Afhankelijk van wat u nodig heeft, kunnen we u een dienst op maat aanleveren.

Salarisadministratie

Wij kunnen de salarisadministratie voor u verzorgen voor € 12,50 per salarisstrook. Dit is inclusief de aangifte loonbelasting, de financiële boekingen en eventueel de pensioenaangifte.

Begeleidend boekonderzoek

Het kan soms voorkomen dat de Belastingdienst een boekenonderzoek gaat doen. We kunnen u hierbij helpen voor € 45,- per uur.

Online debiteurenbeheer

In samenwerking met onze partner, bieden we een online debiteurenbeheersysteem. Betaalt een klant onverhoopt niet, dan kunt u het debiteurentraject heel eenvoudig een vervolg geven met behulp van de door ons gebruikte software. Naast online debiteurenbeheer bieden we namelijk ook online incasso. Dit traject is eveneens volledig geautomatiseerd en dat heeft zo zijn voordelen.

Advies startende ondernemers

Als startende ondernemer moet u veel tegelijk regelen, terwijl u het liefst zo snel mogelijk uw idee of visie in de praktijk wil brengen. ABC Administrations kan u begeleiden tijdens deze spannende fase. Naast het inrichten en uitvoeren van uw administratie, kunnen we u ondersteuning bieden om een goede start te maken!

Opstellen arbeidscontract

Wij kunnen een arbeidscontract voor u opstellen voor € 65,-

Bekijk ook onze andere pakketten